FREMTIDENS PLATTFORM

Flere og flere bedrifter benytter seg av simulering for å spare tid, penger og for å gi personell kompetanse uten sikkerhetsrisiko og store kostnader. Simulering er praktisk trening for personell, og kan for eksempel være individuell ferdighetstrening i forskjellige arbeidssituasjoner. Treningen gir personellet mulighet til å oppøve bedre kompetanse og trygghet innen deler av, eller hele sin arbeidssituasjon, i et kontrollert miljø.

Varicon bruker blant annet Virtual Reality som verktøy i utviklingen av sine simulatorer. Dette er en alternativ visualiseringsteknologi som gjør det mulig å fordype seg i digitale omgivelser på en langt mer effektiv måte enn ved bruk av for eksempel en PC-monitor. Dette er fordi VR gir brukeren mulighet til å oppleve realistiske størrelsesforhold på omgivelser og objekter, samt muligheten til å interagere og bevege seg i de simulerte omgivelsene på en måte som føles realistisk og naturlig.

VR beskrives av Google, Facebook og Microsoft som fremtidens plattform.

Med denne teknologien får brukeren mulighet til å trene på, og teste farefulle og/eller vanskelige situasjoner som ikke vil være mulig å trene på i virkeligheten.

VÅR KOMPETANSE

  • Virtual Reality
  • Ferdighetstrening
  • Simulator

FAGANSVARLIG

Mario har jobbet med forskjellige programmeringsprosjekter, og har bred erfaring innen simulering. Hos Varicon AS utvikler Mario simulatorer basert på VR-teknologi for kunder.


Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /sites/varicon.no/files/wp-includes/formatting.php on line 3500

KONTAKT

Mario Basiola

Kontaktperson simulering