Dette er Varicon

Det skal alltid være trygt, forutsigbart og hyggelig å ha Varicon med på laget.

Varicon AS er et ingeniør- og konsulentfirma, med base i Sauda. Vi tror på grundighet, fleksibilitet og tett kontakt med våre kunder.

Våre medarbeidere har erfaring og ekspertise innen sine fagområder, og vil alltid strekke seg så langt som mulig for å bidra i ditt prosjekt. Vi har flere ulike kompetanser under samme tak, og det gir oss en stor fordel i komplekse prosjekter.

Det skal lønne seg å velge Varicon som samarbeidspartner. Vi skal med vår ekspertise hjelpe deg å ta trygge og økonomisk smarte valg for ditt prosjekt – fra idé til ferdigstillelse.

VÅR HISTORIE

2019

Drone og geologi

Vi utvider vårt tjenestetilbud til også å omfatte geologi og ansetter geologen Skjalg fra januar 2019. På høsten 2019 utvider vi igjen vårt tjenestetilbud da vi investerer tungt i droner og ansetter droneingeniøren Håvard.
2018

Vi utvider ytterligere

I løpet av de første syv månedene i 2018 utvidet vi fra å være to medarbeidere (Stian og Ove) til å bli fem medarbeidere. Vi styrket engineeringsdelen og utvidet tjenestetilbudet med interiørarkitektur og miljøingeniør, da fikk vi med oss Margrete, Silje og Bjørn Åge på Variconlaget.
2018

Ny tjeneste

Mario, som er vår programutvikler, er med fra starten. Varicon kan dermed også tilby simulering som tjeneste.
2017

Varicon blir til

Stian som daglig leder i DS-Bygg AS og Ove som daglig leder og eier i DCC AS hadde flere prosjekter der samarbeidet var utstrakt og godt. Tanken om å slå oppmålingsavdelingen i DS-Bygg AS og hele DCC sammen begynte å melde seg hos begge to. Sammenslåingen ble en realitet ved årsskiftet 2017/2018. Vi fikk også med oss Dagfinn Birkeland og Steinar Kirkhus på eiersiden, og dermed ble Varicon AS en realitet.