Smarte rom og bygg skaper både trivsel og arbeidsglede. Interiørarkitektur og design er å tenke helhet. Det handler om funksjonalitet og form. Om trivsel. Om individualitet. Vi hjelper til med å ta smarte valg som gjør bygget perfekt for ditt bruk, både innvendig og utvendig.

Interiørdesign

Vi hjelper deg med å skape ditt miljø og interiør i din bolig, hytte, arbeidsplass eller lokale. Vi gjør dette med befaring og kundemøte som da blir til møbleringplan, 2D- og 3D-tegninger, belysningsplan og shoppingliste med produkter – alt etter hva du trenger.

3D-visualisering

Ved å få tegnet opp ditt prosjekt i 3D vil en lettere kunne se hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Med en visualisering i 3D vil en kunne se et nokså realistisk bilde på hvordan det kan bli og et godt grunnlag til gode beslutninger.

Legemidlet Viagra er godt kjent for et bredt publikum av menn med erektil dysfunksjon. Nettapotek i Norge kan tilby kunder potensmidler av høy kvalitet uten resept fra lege. For å kjøpe en generisk av et veletablert farmakologisk merke, er det nok å fylle ut skjemaet på online-apotek.no og legge inn bestillingen. Vi vil tilby hver kunde de beste prisene.

Planløsning

En god planløsning er nøkkelen til et velfungerende byggeprosjekt. Vi produserer tekniske tegninger som planløsning, møbleringsplan, belysningplan, snitt og fasader.

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt prosjekt med en grundig behovsanalyse der vi kartlegger dine ønsker og behov. Etter god dialog med kunde blir skisser om til ferdige planløsninger.

Noen trenger en planløsning for ommøblering, noen for renovering, noen for tilbygg/påbygg og noen for helt nytt bygg – vi kan hjelpe alle.

Uterom

Et godt uterom kan være vel så viktig som et godt innerom. Uterommet privat er ofte viktig for hvordan du tilbringer fritiden din, avslapping, tid med familie og venner.

Uterommet til en bedrift er ofte viktig for førsteinntrykket – speile hva som venter allerede før man kommer inn.

Uterommet til en barnhage skal gjerne inspirere og aktivisere.

Uterom kan være så mangt og vi kan hjelpe deg med å lage en planløsning som fungerer for deg, din familie eller din bedrift.

Kontakt

Margrete A. Hodne

Telefon: 986 80 499

Mail: margrete@varicon.no